Tehetség kerestetik

Tehetség kerestetik

Tehetség kerestetik komplex körzeti tanulmányi verseny

Május 2-án ismét megrendezésre került a Tehetség kerestetik elnevezésű komplex tanulmányi versenyünk. 8 általános iskola tanulói versenyeztek egyénileg évfolyamonként és csapatban. Idén a téma: Tehetség kerestetik- avagy- „Szelídebb vagy, mint a galamb?” volt.

Az ünnepélyes megnyitón Feiler Zsuzsa intézményvezető köszöntötte a versenyzőket, kísérő pedagógusokat, a zsűrit. A zsűri tagjai Kardos Ferenc, a Nagykanizsai Halis István Könyvtár képviseletében, Varga Anikó a Nagykanizsai Tankerületi Központ keszthelyi irodavezetője, valamint Szijártóné Horváth Andrea, a Zalaegerszegi Pedagógiai Oktatási Központ képviseletében. Szerepeltek iskolánk tehetséges diákjai is a megnyitón: a sármelléki Bóbiták - Csepregi Lilla, Torma Emese, Szabó Sára, Pálfi Luca énekelt, majd Csepregi Lilla szavalt.

A megnyitó után a komplex feladatlapot írták meg tanulók osztályonként. Pihenés és ráhangolódás után az iskolák csapatai előadták költeményüket a galambról, majd bemutatták a béke- vagy postagalambot segítő találmányukat. A versenyhez hozzátartozott a csapatok által elkészített zászlók bemutatása is.

Az idei versenyt Nagy Endre galambász előadása, bemutatója tette különlegessé. A diákok testközelből nézhették és simogathatták meg a postagalambokat.

Iskolánk tanulói egyénileg és csapatban is sikeresen teljesítettek. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Eredményeink, helyezettjeink:

1. évfolyam Németh Benjámin I. helyezés

2. évfolyam Ringbauer Gergely I. helyezés

3. évfolyam Kaszab Réka II. helyezés

4. évfolyam Hetesi Blanka III. helyezés

6. évfolyam Németh Barnabás II. helyezés

7. évfolyam Petrovics Máté I. helyezés

8. évfolyam Torma Emese II. helyezés

Csapatban – Békegalambok –(Németh Benjámin, Ringbauer Gergely, Kaszab Réka, Hetesi Blanka, Fi Bence, Németh Barnabás, Petrovics Máté, Torma Emese)

I. helyezést érték el tanulóink, így a győztes vándorkupa Sármelléki Általános Iskolában maradt.

Köszönjük az iskolák felkészülését, aktív részvételét és gratulálunk az elért helyezésekhez! Szeretettel várunk mindenkit jövőre!

Kapcsolódó galéria

Tehetség kerestetik

Pályázatok

magyar kormány támogatása
petőfi 200
magyar falu
csodaszarvas
Határtalanul
Okosan a pénzzel