TÁJÉKOZTATÁS - járványügyi protokoll

TÁJÉKOZTATÁS - járványügyi protokoll

Tisztelt Szülők!

Az őszi szünet 2021. november 1-én véget ér. Szünet utáni első tanítási nap: november 2, kedd. Az őszi szünet után az tömegközlekedésben kötelező lesz a MASZK használata, így az iskolajáratokon, menetrendszerinti járatokon is!

Az őszi szünetet követően ismét bevezetjük a KÉZFERTŐTLENÍTÉST, MASZKHASZNÁLATOT! Minden tanulónál legyen saját MASZK!

Kérjük, hogy gyermekük és mások egészségének megóvása érdekében ne tévesszék szem elől a Házirendünk mellékleteként kiadott járványügyi protokoll tartalmát, miszerint:

„INTÉZMÉNYÜNKET KIZÁRÓLAG EGÉSZSÉGES, TÜNETMENTES TANULÓ LÁTOGATHATJA. AMENNYIBEN A SZÜLŐ GYERMEKÉNÉL TÜNETEKET ÉSZLEL ORVOSI VIZSGÁLATÁRÓL KÖTELES GONDOSKODNI! A SZÜLŐ KÖTELES AZ ISKOLÁT ÉRTESÍTENI, HA A GYERMEKNÉL KORONAVÍRUS-GYANÚ VAGY IGAZOLT FERTŐZÉS VAN!Gyerekek esetében a leggyakoribb tünetek közé tartozik az ORRFOLYÁS, A FEJFÁJÁS, A TOROKFÁJÁS, esetleg KÖHÖGÉS és a LÁZ.

Kérjük a járvány terjedésének megakadályozása céljából, ha a tanulónál, vagy közvetlen környezetében, az egy háztartásban élők közül bárkinél koronavírus – gyanú merül fel, esetleg tesztelés történik, fogják otthon a gyereket önkéntes karanténba és értesítsék gyermekük osztályfőnökét!

Amennyiben a szülő jelez felénk, ilyen indokkal a hiányzást igazoltnak tekintjük.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!"

Pályázatok

csodaszarvas
Okosan a pénzzel
petőfi 200
magyar kormány támogatása
magyar falu
Határtalanul