Síelés-Eplény- Ski43 program

Síelés-Eplény- Ski43 program

Az idei tanévben is részt vettek tanulóink a Ski43 programben Eplényben. Marancsics Imre tanárúr szervezésében kipróbálhatták a síelést.

 

"A Ski43 mindazoknak, akik nem rendelkeznek felszereléssel, ingyenes biztosít sícipőt/snowboard bakancsot, sílécet/snowboard deszkát, védő sisakot. Az előzetesen leadott adatok szerint ezek a felszerelések már összekészítve várják a gyerekeket.
A felszerelések átvételét és felcsatolását követően már készen is állnak a lelkes diákok az oktatásra.
Az ingyenes alapszintű oktatás során szakképzett sí/snowboard oktatóink és segédoktatóink egy 70 perces foglalkozás keretein belül foglalkoznak a rájuk bízott gyerekekkel. Az oktatás során a gyerekek megismerkednek a síelés alapjaival, ha pedig már van némi tapasztalatuk, az oktatópályánkon technikai oktatásban részesülhetnek.
Ha vannak a csoportodban önállóan síelni/snowboardozni tudó gyerekek, kérjük, olvassátok el a Fontos Információk menü pontban, hogy ők milyen formába tudnak részt venni a Ski43 programján!
A gyerekek egyénenként dönthetnek arról, hogy a sí vagy a  snowboard oktatást választják-e.
Az oktatást követően nem köszönünk el tőletek, a lecsatolást követően minden diákot meghívunk egy fánkra és forró teára.

Ezután a host visszakíséri a csoportot a buszhoz, a gyerekek pedig jóleső fáradtsággal és reményeink szerint új élményekkel telve  indulnak haza." (forrás: https://sport43.hu/ski43/programleiras/)

Kapcsolódó galéria

Síelés-Eplény- Ski43 program

Pályázatok

magyar kormány támogatása
petőfi 200
csodaszarvas
Határtalanul
magyar falu
Okosan a pénzzel