Rajzpályázatok eredményei 2023/2024.

 

A tanév során számos rajzpályázatra nevezhettek alkotásaikkal tanulóink.

 

Már az októberi helyi családi nap alkalmából papírt, s rajzeszközt ragadhattak diákjaink, hogy a rajzpályázaton megmérettessék magukat. Az alsósoknak egy bolgár meséhez kellett meseillusztrációt készíteni, a felsősöknek pedig egy bolgár műemlék ábrázolása volt a feladat. A beérkezett munkák kiállítás keretében is megtekinthetők voltak a Sármelléki Közösségi Színtér zsibongójában.

                        alsó tagozat:   I. helyezés: Szilágyi Attila

                                               II. helyezés: Tasner Noel

                                               III. helyezés: Kovács Boróka Panna

                        felső tagozat:  I. helyezés: Rális Csanád Zsolt

                                               II. helyezés: Németh Barnabás

                                               III. helyezés: Nagy Gvendolin Rozi

Novemberben "TEMPLOM 100" címmel hirdetett rajzpályázatot Zalavár Önkormányzata a helyi katolikus templom fennállásának 100. évfordulója alkalmából.

                        alsó tagozat:   I. helyezés: Szilágyi Attila

                                               II. helyezés: Kulcsár Lilla

                                               III. helyezés: Gelencsér Léna

                        felső tagozat:  I. helyezés: Somogyi Bianka Olívia

                                               II. helyezés: Klinger Hanna Nóra

                                               III. helyezés: Jakab Zorka

Szintén novemberben a Hévízi Illyés Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által meghirdetett rajzpályázaton különdíjat kapott alkotására Magyarósi Mira tanulónk.

November 15-én került megrendezésre iskolánkban egy regionális mesemondó verseny, amelyhez rajzpályázat is párosult. Ezen a pályázaton Szilágyi Attila második, Hajas Violetta harmadik helyezést ért el.

Márciusban az Egry József Általános Iskola és AMI Szivárvány színű Balaton című rajzpályázatán külön díjat kapott Rális Csanád Zsolt.

Iskolánk 1. osztályos tanulója, Vodráska Henrietta a Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által a Móra-napok keretében megrendezett rajzversenyen I. helyezést ért el.

 A Zalaapáti Gábor Áron Általános Iskola regionális rajzpályázatán is eredményesen szerepeltek tanulóink, Vodráska Henrietta első, Hajas Violetta és Szilágyi Attila második helyezést értek el.

Az idei tanévben a "Tehetség kerestetik" komplex tanulmányi versenyünkre való készülés keretein belül logo-tervező rajzversenyt hirdettünk iskolánk tanulóinak. A logo témája a tyúk volt. Az elkészült munkákat 2024.03.04-ig vártuk, majd kiállítottuk iskolánkban. A legjobbnak ítélt alkotás díszítette Tehetség kerestetik versenyünk okleveleit, emléklapjait, feladatlapjait, s természetesen a verseny logója is ez a kép lett. A nyertes alkotás Jakab Zorka 6. osztályos tanulónk alkotása. Gratulálunk neki!

 

Kapcsolódó galéria

Rajzpályázatok eredményei 2023/2024.

Pályázatok

csodaszarvas
magyar falu
magyar kormány támogatása
Határtalanul
petőfi 200
Okosan a pénzzel