Pályaorientációs szülői értekezlet

A pályaválasztás, ill. továbbtanulás megkönnyítése céljából iskolánk pályaválasztással kapcsolatos szülői értekezletet tartott 2023. november 15-én.

A  hetedikes és nyolcadikos tanulók és szüleik kaptak meghívást a rendezvényre, s nagy örömünkre szolgált, hogy sokan éltek is ezzel a lehetőséggel.

Vendégünk volt  a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Oros Ildikó duális képzési és pályaorientációs tanácsadó, valamint  a Nagykanizsai Szakképzési Centrum  képviseletében Gábris Jácint, a nagykanizsai Cserháti Sándor Technikum és Kollégium tanára. 
 

Oros Ildikó a középfokú oktatásban történt változásokról, a középfokú oktatási rendszer felépítéséről, intézménytípusokról, ösztöndíjrendszerről tartott ismertetőt, Gábris Jácint pedig az érettségit adó nagykanizsai technikumokat mutatta be.

Az előadások után a gyerekek és szüleik is kérdezhettek az előadóktól, mindenki megkaphatta a választ felmerülő kérdéseire.  

A visszajelzések alapján úgy gondoljuk, sok hasznos  információval gazdagodott mindenki, aki részt vett ezen a rendezvényen. 

Köszönjük a résztvevő szülőknek és tanukóknak, hogy éltek a lehetőséggel, az előadóknak, hogy elfogadták meghívásunkat! 

 

Kapcsolódó galéria

Pályaorientációs szülői értekezlet

Pályázatok

petőfi 200
magyar kormány támogatása
Határtalanul
Okosan a pénzzel
csodaszarvas
magyar falu