Pályaorientációs nap 2023.

2023.december 8-án pályaorientációs napot tartottunk iskolánkban, ahol a diákok több helyszínen ismerkedhettek különböző szakmákkal.

A pályaorientációs  nap legfőbb célja az volt, hogy a tanulók játékos formában, életkoruknak megfelelően megismerkedjenek érdekes és népszerű szakmákkal, megkönnyítve ezzel majdani pályaválasztásukat. 

A rendezvény lebonyolításában  a felső tagozatosok számára  a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Oros Ildikó duális képzési és pályaorientációs tanácsadó volt a segítségünkre.                              

A ZVKIK részéről  volt többek között pályaválasztási tanácsadás, vendéglátás ágazat bemutatása, ismertetése, szakmai interaktív feladatok, kreatív ügyességi feladatok, pályaválasztási szakma ismertető, "Felelsz vagy mersz" interaktív feladatok.
A NSZC Thúry György Technikum   turisztikai interaktív játékokkal, feladatokkal készült.
NSZC Cserháti Sándor Technikum  részéről az elektrotechnika ágazat került bemutatásra interaktív kreatív foglalkozás keretén belül.
A
ZSZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum  a vendéglátás ágazatot mutatta be egy kis ételkóstolóval egybekötve.
E mellett a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Területi Szervezete nyújtott sokoldalú tájékoztatást és változatos, élménydús foglalkozásokat tanulóink számára.

Az alsó tagozatosok a tanító nénik által összeállított játékos feladatokon, játékokon keresztül is ismerkedtek különböző foglalkozásokkal, szakmákkal.

Tartalmas, változatos programot tudhatunk magunk mögött.  Köszönjük szépen a szervezőknek és közreműködőknek.

Kapcsolódó galéria

Pályázatok

petőfi 200
Okosan a pénzzel
magyar kormány támogatása
magyar falu
csodaszarvas
Határtalanul