Nálunk járt a Mikulás

Jön már, itt a
Mikulás!
Fehérprémes,
hósapkás
Hétmérföldes
csizmája,
a világot bejárja.

A hatalmas
puttonya,
Ajándékkal
megrakva.
Jó gyermekek
megkapják,
Megtelnek a
Kiscsizmák

December 6-án eljött hozzánk segítőivel a MIKULÁS. Nagy izgalommal töltötte el a gyerekeket a várakozás, közös énekléssel várták a Mikulást és csapatát. Különösen az első osztályosok, akik műsorral is kedveskedtek a nagyon várt vendégeknek. A délelőtt folyamán az elsősök vidám kis műsorukkal megörvendeztették az idősek otthona lakóit is. Idén is jól működött az a bizonyos távcső, mind a nyolc osztály tanulói szerepeltek a MIKULÁS könyvében. Dicséretek mellett jó tanácsokat is adott a Mikulás és csapata. Mosolygós arcokon, boldogságtól csillogó szemek jellemezték az ajándékozás pillanatait.

Köszönjük szépen a Szülői Szervezetnek, hogy idén is segítettek megtölteni a Mikulás puttonyát és mikuláscsomaggal szereztek örömet a gyerekeknek.

Kedves Mikulás!

Egy év múlva szeretettel várunk újra iskolánkban!

A Mikulás-team látogatása után sportjátékokkal, rejtvényfejtéssel, énekléssel, memóriajátékkal folytatódott a délután. A felsős csapatok mindegyike teljesítette a Mikulás-kupa kihívásait. Közben az alsósok vidám dalokat hallgattak, táncoltak az osztálybulikban. A vidám hangulatú nap végén a gyerekek elfogyasztották a szülői szervezet felajánlásaként kapott süteményt.

A délután folyamán a szülők jótékonysági sütivásárt, az iskola pedagógusai kézműves vásárt tartottak az iskola javára. Köszönjük a felajánlásokat és a  támogatást!

Köszönjük szépen a nap sikeréhez a segítséget a Szülői Szervezetnek , a Diákönkormányzatnak és a kollégáknak!

Kapcsolódó galéria

Nálunk járt a Mikulás

Pályázatok

Határtalanul
magyar kormány támogatása
Okosan a pénzzel
csodaszarvas
petőfi 200
magyar falu