További kérések járványügyi helyzettel kapcsolatosan

A koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében felhívjuk a szülők figyelmét a következőkre:

  • A felső tagozatosok számára a tanítási órán, saját osztályteremben/csoportteremben történő tartózkodás kivételével, az intézmény egyéb helyiségeiben történő tartózkodás során közösségi tereken kötelező a maszkviselet! Ha tanórákon is szükségesnek ítéli meg a szülő, kérjük ezt jelezze a gyermeke osztályfőnöke felé.
  • Az udvaron, az osztályok számára elkülönített területen tartózkodhatnak a tanulók. A más osztályok tanulóival való 1,5-2 méteres távolságtartás javasolt. Az udvaron maszk használata nem kötelező, de lehetséges, amennyiben ezt a szülő szükségesnek érzi.
  • Alsó tagozatosok számára a maszk használata közösségi tereken lehetséges, de nem kötelező. Ha a szülő indokoltnak gondolja a gyermek használhat maszkot.
  • Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy legyen gyermeküknél saját használatú maszk!
  • Idegenek továbbra sem léphetnek be az intézménybe, kivétel ez alól (a járványügyi szabályok betartása mellett) a szülő CSAK ügyintézés céljából MASZKBAN, kézfertőtlenítés után.

A tanulóknak reggel az épületbe lépéskor kötelező a kézfertőtlenítés, felső tagozatosoknak a maszk viselés, óraközi szünetek után a fertőtlenítő hatású szappanos kézmosás. Amennyiben a szülő ezen kívül szükségesnek érzi gyermekénél lehet a táskájában saját kézfertőtlenítő.

KÉRJÜK MASZK HASZNÁLATTAL KAPCSOLATBAN ELŐZETESEN EGYEZTESSENEK GYERMEKÜK OSZTÁLYFŐNÖKÉVEL! 

Megértésüket köszönjük! További jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Pályázatok

petőfi 200
csodaszarvas
Okosan a pénzzel
Határtalanul
magyar falu
magyar kormány támogatása